Palletkantelaar nodig?

Pallets kantelen zonder problemen

Wat is een palletkantelaar?

Met de palletkantelaar kunnen grote en zware producten zoals rollen en palletgoederen veilig en gecontroleerd 90 graden gekanteld worden (linksom en rechtsom).

Er zijn meerdere redenen waarom bedrijven pallets wisselen en of producten (om)keren. Bijvoorbeeld het vervangen van beschadigde pallets, specifieke hygiënevoorschriften ( food- en pharma ), het leveren op klantspecifieke pallets, export/import pallets met verschillende afmetingen, het overstapelen op nieuwe pallets na beschadiging of het omkeren van producten. Dit kan handmatig echter de inzet van een palletkeerder is ergonomisch, veilig, hygiënisch, productiviteit verhogend en kostenbesparend. De juiste oplossing! We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Zo werkt een palletkantelaar

De bediening van de gehele machine geschiedt via de functieknoppen op de bedienunit of via de functieknoppen op de stuurkast. De operator drukt simpelweg op de zwarte knop om de palletkantelaar 90 graden links of rechtsom te laten kantelen. Bij het loslaten van de drukknop stopt de beweging direct.

Na de kantelbeweging moet als eerste de lege, rechtopstaande, pallet worden verwijderd. Hierna kan het product veilig uit de machine worden gehaald.

Onze palletkeerders helpen u uw werk flexibeler en optimaler uit te voeren, het verlies van pallets of producten te minimaliseren en veiliger te werken. Roosen BPL helpt u dankzij jarenlange ervaring met advies op maat.

Heeft u vragen over dit product? Bel dan naar +31 475 205 122

Toepassingen uit de praktijk

Zit jouw situatie er niet tussen? Wij leveren ook maatwerk oplossing.

Waarom zou je moeten kiezen voor een palletkantelaar van Roosen?

Bij Roosen hebben we veel ervaring met het maken van de beste producten op het gebied van de handling van zware materialen. Met een palletkantelaar van Roosen BPL Handling haalt u een product in huis dat helemaal op uw wensen is afgestemd. 

Wat is jouw situatie?

Laat het ons weten en kom er in 2 stappen achter of wij je kunnen helpen.

NEEM CONTACT OP

Sales@bplhandling.com

Tilhulpmiddelen industrie

Benieuwd naar de levertijd of prijs? Bel Roosen!

Onze experts staan direct voor u klaar voor al uw vragen