Over ons

Roosen BPL ontwikkelt en fabriceert al meer dan 30 jaar hoogwaardige handlingsystemen. De kunststofindustrie, metaalverwerking, chemie, levensmiddelenindustrie, logistiek, verpakking en automobielindustrie gebruiken wereldwijd onze balancers.

Zware lasten, grote radii, weinig ruimte of veeleisende producten? Onze handlingsystemen voldoen aan hoge eisen. Leer het hoge bedieningscomfort en de prestaties van onze tilhulpen kennen. Graag nodigen wij u uit in onze demo-/showroom.

Voor elke toepassing leveren wij het passende handlingsysteem – altijd comfortabel, veilig (incl. CE verklaring) en effectief. Op basis van een uitvoerige inventarisatie en analyse van uw lokale omstandigheden, de producten en de werkwijze ontwerpen en fabriceren wij uw balancer.

Tevens hebben wij in de afgelopen jaren vele Speciaal-Machinebouw-Projecten met succes gerealiseerd. Gedurende het gehele traject staat u nauw in contact met een van onze specialisten van onze afdeling Roosen Engineering (Conformiteitscertificaat EN 1090-1:2009+A1:2011).

Naast maatwerk leveren wij ook standaard tilphulpen uit onze EASY-serie, te weten: plaat-, rol- en ashandling en de palletkantelaar en -keerder.

Roosen BPL is een van de 11 bedrijven van Roosen Industries. Roosen Industries is een internationaal georiënteerde groep met bedrijven in Nederland, België en India, gespecialiseerd in een breed scala aan metaalbewerkingen en mechatronica assemblage. De gehele groep is NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd.

Historie Roosen Industries – Roosen BPL

ISO 9001:2015 en EN 1090 certificaat