Vacuüm handling van Roosen BPL

Bent u op zoek naar een hulpmiddel voor het tillen van zware materialen? Lees dan snel verder over hoe u door middel van vacuüm handling eenvoudig, veilig en betrouwbaar materialen kunt tillen en verplaatsen.

Roosen BPL ontwikkelt al meer dan 30 jaar hoogwaardige handlingsystemen. Wij optimaliseren werkprocessen door middel van handlingsystemen die u kunt inzetten in uw bedrijf. Naast onze standaard apparaten leveren wij ook maatwerk zodat wij iedereen kunnen voorzien van de beste en meest efficiënte vacuüm heffers.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

vacuüm handling

vacuüm tillen

Wat is vacuüm handling?

Dankzij vacuüm handling is het mogelijk om met behulp van speciale zuignappen producten of materialen vast te zuigen met vacuüm. Het apparaat wordt op het product gezet en op dat moment wordt er vacuüm gecreëerd. Wanneer er voldoende vacuüm gecreëerd is, zal de tilhulp het systeem vrijgeven en kan er gelift worden. Als het product gewichtsloos is en bijvoorbeeld ergens op ligt, kan het proces pas weer worden opgeheven. De vacuüm tilhulp is geschikt voor het tillen van platen, dozen en zakken.

 

Neem contact op

De voordelen van vacuüm handling

Een groot voordeel van vacuüm handling is dat het apparaat zich snel aanpast aan andere afmetingen door middel van het snelspansysteem. Er zijn dus veel variaties te handlen met één tilhulp zonder grote aanpassingen. Roosen BPL Handling zet luchtdruk om in vacuüm en maakt geen gebruik van vacuüm pompen. Dit zorgt ervoor dat de tilhulp erg zuinig is én het geen herrie maakt bij stilstand. Het is prijstechnisch een voordelige oplossing vergeleken met mechanische oplossingen. Daarnaast is het vacuüm handling systeem erg laag in onderhoud en eenvoudig te besturen wat werkprocessen een stuk gemakkelijker kan maken.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

vacuüm hefsysteem

vacuüm handlingsysteem

Vacuüm handling bij Roosen BPL

Momenteel heeft Roosen BPL de EASY-SHEET als standaard systeem. Dit systeem is ideaal voor de handling van platen van verschillende materialen. Denk hierbij aan glas, metaal, hout en panelen. Bij Roosen BPL vinden wij het belangrijk iedereen van dienst te kunnen zijn, dus ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Onze producten zijn kwalitatief zeer hoogwaardig, gebruiksvriendelijk én voldoen standaard aan veel veiligheid opties.

Meer weten over vacuüm handling?

Wilt u meer weten over wat wij kunnen betekenen op het gebied van vacuüm handling? U bent altijd van harte welkom in onze showroom om onze apparaten in het echt te zien werken én er zelf mee aan de slag te gaan. Als u vragen heeft of graag advies wilt ontvangen staan onze vakkundige medewerkers altijd voor u klaar. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te kijken wat vacuüm handling voor u kan betekenen of maak zelf een afspraak voor een online demo!

 

Neem contact op

Downloads

Brochure Plaat Handling PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op