Hijssysteem nodig? Onze tilhulpen bieden de oplossing! 

Wilt u hulp bij het hijsen van verschillende zware materialen? Dan is een kwalitatief betrouwbaar en veilig hijssysteem de oplossing. Roosen BPL Handling heeft verschillende standaard en op maat gemaakte hijssystemen voor het hijsen van zwaardere materialen. Voor uw werkzaamheden is er altijd een bijpassende tilhulp. We lichten onze verschillende hijssystemen hieronder toe.

Neem contact op

hijshulpmiddelen

Easy-up tilhulp

Hijssysteem EASY-UP

Een van onze meest eenvoudige tilhulpen is onze EASY-UP. Aan dit handige hijssysteem zit een haak, waarmee producten gemakkelijk getild worden. Door de éénhandsbediening kunnen uw werknemers hem gemakkelijk bedienen.

 • Hoge hijs- en daalsnelheid
 • Knikarmen voor gemakkelijk en licht bewegen
 • Volledig pneumatisch

Bekijk de EASY-UP

Hijssysteem EASY-SHEET 

Ook voor het verplaatsen van vlakke platen is er een ideaal hijssysteem. De EASY-SHEET is door zijn vacuüm lastopname perfect voor het tillen van plaatmaterialen. Naast tillen, kun je de platen ook 90 graden kantelen met deze veelzijdige tilhulp. Het hijssysteem is het perfecte hulpmiddel voor metaalbedrijven, keuken- en meubelbedrijven (hout) en producenten van panelen.

 • Hoge hijs- en daalsnelheid
 • Parkeerremmen op de draaipunten
 • Geluidsarm

Bekijk de EASY-SHEET

Easy-roll tilhullp

 

Hijssysteem EASY-ROLL 

Heeft u hulp nodig bij het tillen van rollen? De volledig pneumatische EASY-ROLL kan 90 graden kantelen en tilt rollen tot 200 kg. De unieke constructie werkt zonder ballastgewicht. De EASY-ROLL is de ideale hulp door zijn doordachte klemdoorn en andere veiligheidsvoorzieningen. Het ideale hijssysteem voor de papier-, print-, verpakkings-, en voedselindustrie.

 • Traploze hijs- en daalsnelheid
 • Geen gewichtsinstelling nodig
 • Parkeerremmen op de draaipunten

 

Bekijk de EASY-ROLL

Hijssysteem EASY-SHAFT

De EASY-SHAFT  is ons hijssysteem speciaal ontwikkeld voor het oppakken van assen, met name helemaal aan het uiteinde. Het hijssysteem werkt met een klemopname. De EASY-SHAFT is zeer geschikt voor bedrijven die werken met papier, verpakkingen of levensmiddelen.

 • Hoge hijs- en daalsnelheid
 • Geen gewichtsinstelling nodig
 • Eenvoudige positionering met parkeerremmen

Bekijk de EASY-SHAFT

Easy-shaft tilhulp

Waarom een hijssysteem voor uw werknemers?

Roosen BPL hijssystemen ontlasten uw personeel tijdens hun dagelijks werk. De tilhulpen zorgen, door onder andere hun ergo-bediening, voor minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit. De hijssystemen werken op 6 bar luchtdruk, waardoor er geen elektra nodig is. In stand-by modus is er helemaal geen luchtverbruik. De hijssystemen worden inclusief montagemateriaal geleverd, waardoor u de tilhulp eenvoudig zelf kunt monteren. Zo gaat u snel aan de slag met uw nieuwe tilhulp.

Roosen BPL tilhulpmiddelen 

Naast onze hefsystemen kunt u ook kiezen voor een andere tiltechniek met bijpassende tilhulp. Kunt u wel een tilhulp gebruiken die zware producten 90 graden kan kantelen, zoals de EASY-TIPPER? of bent u op zoek naar een tilhulp die 180 graden roteert? Dan is de EASY-INVERTER wellicht een handige keuze. Voor iedere klus biedt Roosen BPL een bijpassende tilhulp, die gebruiksvriendelijk zijn voor iedere medewerker.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze apparaten te zien werken én er zelf mee aan de slag te gaan. Onze tilhulpmiddelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland. De vakkundige medewerkers van Roosen BPL helpen u graag door het geven van advies en het beantwoorden van al uw vragen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

Neem contact op

Downloads

Brochure Rol Handling PDF

Brochure As Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op