Een vacuüm tilhulp van Roosen BPL Handling

Op zoek naar een vacuüm tilhulp voor het tillen van uw zware platen, zakken of dozen? Bij Roosen BPL bent u aan het juiste adres voor de beste handling apparaten. Naast het uitgebreide assortiment aan standaard tiloplossingen leveren wij ook maatwerk.

De vacuüm tilhulp van Roosen BPL pakt het product vast door middel van het aanzuigen van het product met vacuüm. Wanneer er genoeg vacuüm gecreëerd is, zal de tilhulp het systeem vrijgeven en kan er gelift worden. Pas als het product ergens op ligt of staat en daarmee gewichtsloos is, kan het vacuüm opgeheven worden. Dankzij de goede kwaliteit én sterke zuignappen is dit een betrouwbare methode om zware materialen te verslepen.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

vacuüm tilhulpen

vacuüm tillen

Wanneer gebruik je een vacuüm tilhulp?

De vacuüm tilhulp techniek wordt voornamelijk toegepast in plaathandling. Denk hierbij aan platen van zowel glas, metaal, hout, panelen en meer. Daarnaast kan deze techniek ook ingezet worden voor het optillen van dozen en zakken.

 

Neem contact op

De voordelen van vacuüm tilhulpen

De vacuüm tilhulp van Roosen BPL zet luchtdruk om in vacuüm en maakt geen gebruik van vacuüm pompen. Het voordeel? De toestellen zijn zeer zuinig en maken geen lawaai bij stilstand. De tiloplossing voldoet standaard aan de veiligheidseisen, is kwalitatief erg goed en laag in onderhoud. Daarnaast zijn onze producten volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland.

Voordelen vacuüm tilhulp voor platen

Een vacuüm tilhulp leent zich heel goed voor platen door de vlakke en grote oppervlakte. Daarnaast is het prijstechnisch een stuk voordeliger dan bijvoorbeeld mechanische oplossingen. Ook is de vacuüm tilhulp snel aan te passen aan andere afmetingen door middel van het snelspansysteem.

Voordelen vacuüm tilhulp voor zakken en dozen

Het voordeel van de vacuüm tilhulp van Roosen BPL is dat er veel variaties te handlen zijn zonder grote aanpassingen. Dit maakt de tilhulp uitermate geschikt voor het tillen van zakken en dozen. Daarnaast is de besturing eenvoudig en maakt dit het werkproces een stuk gemakkelijker.
 

Neem contact op

vacuüm tilhulp

vacuüm tilhulp

Meer weten over de vacuüm tilhulp?

Bent u benieuwd naar onze vacuüm tilhulpen? U bent altijd van harte welkom in onze showroom om onze apparaten te zien werken én er zelf mee aan de slag te gaan. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag door het geven van advies en het beantwoorden van al uw vragen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen of maak zelf een afspraak voor een online demo via onze website!

 

Neem contact op

Downloads

Brochure Plaat Handling PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op