Op zoek naar de perfecte werkplaatskraan?

Heeft u voor uw werkplaats een kraan nodig die niet alleen doet wat hij moet doen, maar die ook nog eens comfortabel te bedienen en geheel veilig is? Dan raden wij u aan om een kijkje te komen nemen bij Roosen BPL Handling. Wij hebben namelijk werkplaatskranen in ons assortiment waarbij u er op kunt rekenen dat deze hun werk doen. Onze producten voldoen aan alle eisen die hieraan gesteld kunnen worden. We vinden de veiligheid van onze klanten zeer belangrijk en hebben dan ook alle certificaten in huis die aangeven dat onze producten geheel veilig zijn.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

werkplaatskraan

werkplaats tilhulp

Een kraan voor uw werkplaats kopen

Als u op zoek bent naar een perfecte kraan voor op uw werkplaats, dan is het belangrijk om hier op uw gemak naar op zoek te gaan. Elke kraan moet niet alleen aan veiligheidseisen voldoen, het is ook nog eens heel belangrijk dat deze kraan helemaal op maat is voor uw wensen. We hebben in ons assortiment werkplaatskranen in standaard maten klaarstaan, maar kunnen ook een kraan helemaal op maat voor u maken. Het is daarbij belangrijk om zeker te weten dat u kunt vertrouwen op het product dat u koopt. Kom hiervoor gewoon een keer langs in onze showroom om u ervan te verzekeren dat dit bij Roosen BPL Handling het geval is.

 

Neem contact op

30 jaar ervaring op het gebied van handling

U zoekt voor uw zware tilwerk een bedrijf waar mensen werken die ervaring hebben op het gebied van tillen? Een bedrijf waar al vele jaren wordt gewerkt aan het maken van de perfecte systemen voor uw bedrijf? Dan hoeft u hiervoor alleen maar even te komen kijken bij Roosen BPL. We hebben een showroom ingericht waar u onze werkplaatskraan in actie kunt zien. U kunt dan ook gelijk deze kraan voor werkplaats een keer uitproberen om te zien hoe soepel en veilig deze te bedienen is.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

werkplaats handlingsysteem

Downloads

Brochure Rol Handling PDF

Brochure As Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Gratis Online Demo

Benieuwd naar wat Roosen BPL kan betekenen voor uw bedrijf?