Wandzwenkkraan

Bent u op zoek naar een betrouwbare wandzwenkkraan voor uw bedrijf? Dan raden wij u aan om de mogelijkheden van Roosen BPL Handling te bekijken. In ons assortiment vindt u een groot aantal tiloplossingen, standaard of geheel op maat gemaakt.

Wat is een wandzwenkkraan?

Een wandzwenkkraan is een kraan met armen die aan een wand of bestaande kolom bevestigd kunnen worden. Aan de horizontale balk van de wandzwenkkraan hangt een takel, welke vaak elektrisch is aangedreven. Wandzwenkkranen zijn in verschillende hefvermogens te verkrijgen, van 20 kg tot wel meer dan 500 kg. Ze maken het werkproces van uw medewerkers efficiënter, eenvoudiger en veiliger.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

tilhulpen

alternatief wandzwenkkraan

Een tilhulp als alternatief voor de wandzwenkkraan

Een goed alternatief voor de wandzwenkkraan is een tilhulp. Dit ondersteunt het gehele proces van tillen, liften, handlen en manipuleren van producten. Dankzij de aandrijvingen van uw medewerker wordt het product verplaatst. De tilhulp wordt niet aan een muur of kolom bevestigd, zoals de wandzwenkkraan, maar kan overal geplaatst worden. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een tilhulp op een heftruck voet te plaatsen waardoor de tilhulp verplaatst kan worden wanneer nodig.

 

Neem contact op

De voordelen van een tilhulp ten opzichte van een wandzwenkkraan

Een wandzwenkkraan neemt weinig ruimte in beslag, maar wordt wel altijd aan een muur of kolom bevestigd, waardoor je beperkt bent tot één locatie. Met een tilhulp bent u niet afhankelijk van de locatie. Daarnaast heeft een tilhulp dubbel zoveel bereik, want deze kan een draaibeweging van wel 360° maken. Met een tilhulp gaat het liften en verplaatsen van producten een stuk sneller dan met de elektrische motor van een wandzwenkkraan. De arm van een tilhulp is 2-delig en anders geconstrueerd, waardoor het verplaatsen van de last een stuk lichter is dan met een wandzwenkkraan. Hierdoor wordt het werkproces geoptimaliseerd en efficiënter ingericht.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

alternatieven wandzwenkkraan

hefsysteem

Meer weten over de tilhulpen van Roosen BPL?

Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van tilhulpen. Naast onze standaard machines is er ook nog de mogelijkheid tot maatwerk bij Roosen BPL.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tilhulpen voor uw bedrijf? U bent bij Roosen BPL altijd van harte welkom om onze apparaten te zien werken in de showroom. Daarnaast kunt u er ook zelf mee aan de slag gaan voor de optimale ervaring. Onze vakkundige medewerkers staan altijd klaar voor vragen en advies. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak!

 

Neem contact op

Downloads

Brochure Rol Handling PDF

Brochure As Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op