Op zoek naar een professionele vatenkantelaar?

Voor de beste producten op het gebied van de handling van zware materialen raden wij u aan om het aanbod vatenkantelaars bij Roosen BPL Handling te bekijken. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met producten die er helemaal op zijn gemaakt om u het werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, zijn comfortabel te besturen en voldoen aan alle geldende veiligheidseisen. Vaten zijn vaak lastig te tillen door de vorm en het gebruikte materiaal, maar wij hebben de beste vatenkantelaars voor vaten in huis om ervoor te zorgen dat u en uw mensen hier toch veilig mee aan de slag kunnen gaan.

We informeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk over het tillen en kantelen van vaten:

 

Neem contact op

vatenkantelaar

Vatenkantelaar

Meer over vatenkantelaars

Een vatenkantelaar kan dé oplossing zijn voor uw bedrijf! Een kantelaar voor vaten is een erg fijn systeem in gebruik, welke te gebruiken is in diverse bedrijven. Een vatenkantelaar draait, transporteert en leegt metalen vaten op efficiënte wijze. Door de vatenkantelaar zullen verschillende processen binnen uw bedrijf sneller verlopen. Ook worden door de kantelaar van vaten, medewerkers ontlast wat betreft hun werkzaamheden.

Bent u benieuwd geworden naar onze vatenkantelaars? Ontdek de mogelijkheden!

 

Neem contact op

Een kantelaar voor vaten van Roosen BPL Handling

We hebben bij Roosen meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van apparaten voor het tillen van zware materialen, zoals vatenkantelaars. Hierdoor hebben wij veel kennis opgedaan op dit gebied. Wij zetten onze kennis in om onze vatenkantelaars nog handiger in het gebruik te maken, maar ook om de veiligheid van deze producten nog meer te versterken. Als u een product heeft dat lastig te verplaatsen is, zoals bijvoorbeeld een vat, dan is het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat er een apparaat in huis is waarmee het verplaatsen toch eenvoudig gaat. De vatenkantelaars van Roosen BPL Handling zijn het perfecte product.

 

Neem contact op

vatenkantelaar

vaten kantelen handlingsysteem

De beste vatenkantelaars bij elkaar

We hebben vatenkantelaars in meerdere soorten en maten voor u klaarstaan, helemaal afgestemd op uw specifieke wensen. U kunt er daarbij ook voor kiezen om een vatenkantelaar helemaal op maat te laten maken door onze medewerkers. Zo voldoet deze kantelaar van vaten aan al uw eisen en kunt u deze direct in uw fabriek of werkplaats gaan gebruiken. U kunt onze producten altijd een keer komen bekijken in onze showroom. Hier kunt u ons al uw vragen stellen, maar ook de producten een keer uitproberen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een vatenkantelaar voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

Downloads

Brochure Special Tilhulpen PDF

Brochure Tilhulp PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op