De beste vacuumheffer voor uw bedrijf

Heeft u een bedrijf waar regelmatig zware materialen getild moeten worden? Dan is het belangrijk om hier een tilhulp voor in huis te halen waar u op kunt rekenen. Een product dat niet alleen maar veilig is, maar dat zich ook nog eens eenvoudig laat bedienen. Hiervoor bent u bij Roosen BPL Handling aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk een vacuumheffer op maat waarbij u er op kunt rekenen dat deze zijn werk doet. We verkopen vacuumheffers die tot wel enkele tonnen kunnen tillen en die hun werk op betrouwbare wijze doen. Meer weten over de mogelijkheden die wij in huis hebben? Neem contact met ons op of kom een keer langs in onze showroom.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

vacuümheffer

vacuüm handlingsysteem

Een heffer die vacuum zijn werk doet

U bent op zoek naar een goede oplossing voor het tillen van zware materialen? Dan is een vacuumheffer van Roosen BPL Handling het product voor u. Een dergelijke heffer werkt met behulp van speciale zuignappen. Deze zet u op het materiaal dat getild moet worden, waarna deze vacuum gezogen worden. Het materiaal is hierna heel eenvoudig op te tillen en te bewegen. We verkopen vacuumheffers die makkelijk de zwaarste materialen kunnen heffen. U kunt er hierbij op rekenen dat deze aan alle mogelijke veiligheidseisen voldoen, maar ook dat ze eenvoudig in het gebruik zijn.

 

Neem contact op

Meer weten over onze vacuumheffer?

Neem vandaag nog contact met ons op als u vragen heeft over onze heffer die vacuum zuigt en zo alle zware materialen vast kan houden. We vertellen u graag meer over onze producten en nemen dan ook al uw wensen met u door. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een bepaald product? Of heeft u specifieke wensen op het gebied van de maten hiervan? Dan staan wij u ook graag te woord. Wij kunnen uw producten helemaal op maat voor u maken, u heeft ook de mogelijkheid om een heffer of ander product te kopen die wij in standaard maten voor u beschikbaar hebben.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

vacuüm tilhulp

Downloads

Brochure Plaat Handling PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op