De beste vacuumheffer van platen

Bent u op zoek naar een goed, betrouwbaar product om zware platen mee te heffen? Dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op de website van Roosen BPL Handling. We hebben hier namelijk een grote hoeveelheid informatie en filmpjes voor u bij elkaar gezet over onze producten, zodat u een goede indruk kunt krijgen van wat wij allemaal voor u in petto hebben. U bent daarbij altijd welkom om een keer in onze showroom langs te komen en onze handlings apparaten in het echt te zien werken. Zo krijgt u de beste indruk van wat u allemaal van onze producten kunt verwachten.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

vacuümheffer platen

vacuüm tilhulp platen

Een vacuum platenheffer kopen bij Roosen BPL Handling

Met een platenheffer die helemaal vacuum de producten optilt haalt u de beste methode voor het verslepen van zware platen in huis. We hebben het dan over een product dat werkt door middel van sterke zuignappen. De zuignappen zuigen zich vast aan de plaat en laten pas weer los als u aangeeft dat dit mag. Het is de meest betrouwbare methode om dit soort zware platen te verslepen, waarbij u platen van zeer hoge gewichten kunt verslepen. Met een vacuum platenheffer van Roosen BPL Handling haalt u bovendien een product in huis dat helemaal aan alle veiligheidseisen voldoet.

 

Neem contact op

Meer weten over onze platenheffer?

Als u onze vacuumheffer van platen een keer in actie wilt zien, of deze een keer zelf wilt proberen, dan raden wij u aan om hiervoor een afspraak te maken in onze showroom. We hebben hier onze producten klaarstaan, zodat u ze niet alleen kunt zien maar er ook mee aan de slag kunt gaan. De platenheffer uit ons assortiment is het beste wat er op dit gebied te krijgen is. We hebben ruim 30 jaar ervaring met het maken van dit soort producten voor het verslepen van zware materialen en kunnen u dan ook garanderen dat deze door ons met de grootst mogelijke zorg zijn gemaakt. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

vacuüm handlingsysteem platen

Downloads

Brochure Plaat Handling PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op