Vacuüm hefsysteem van Roosen BPL

Heeft u een bedrijf waar regelmatig zware platen, zakken of dozen getild moeten worden? Bij Roosen BPL bent u aan het juiste adres voor de beste vacuüm hefsystemen. Naast ons assortiment aan vacuüm hefsystemen bieden wij ook maatwerk.

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Roosen BPL hoogwaardige handlingsystemen. Met onze tilhulpen worden werkprocessen in uw bedrijf efficiënter en gemakkelijker gemaakt voor uw medewerkers. Lees snel verder over hoe u dankzij vacuüm hefsystemen eenvoudig, veilig én betrouwbaar (zware) materialen kunt tillen en verplaatsen.

We informeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

vacuüm hefsysteem

vacuüm hefsystemen

Hoe werkt een vacuüm hefsysteem?

Met een vacuüm hefsysteem kunnen producten vastgepakt worden door middel van het aanzuigen van het product met vacuüm. Het vacuüm hefsysteem wordt op het product geplaatst en op dat moment zal er vacuüm gecreëerd worden. Het hefsysteem kan nu gaan liften. Het vacuüm hefsysteem is zo ingericht dat het product pas weer wordt vrijgegeven wanneer het product gewichtsloos is.

Wanneer gebruik je een vacuüm hefsysteem?

Een vacuüm hefsysteem wordt voornamelijk gebruikt in plaathandling. Denk hierbij aan verschillende materialen zoals glas, metaal, hout, panelen en meer. Daarnaast kan een vacuüm hefsysteem worden ingezet voor het tillen van dozen en zakken.

 

Neem contact op

De voordelen

Het vacuüm hefsysteem van Roosen BPL kent veel voordelen. Zo is het eenvoudig te besturen en erg gebruiksvriendelijk. Onze hefsystemen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland. Het apparaat kan zich snel aanpassen aan andere afmetingen door middel van het snelspansysteem. Hierdoor zijn er vele variaties te tillen met één tilhulp zonder grote aanpassingen. Daarnaast is het prijstechnisch een erg voordelige oplossing als je het vergelijkt met mechanische oplossingen. Roosen BPL zet luchtdruk om in vacuüm en maakt geen gebruik van vacuüm pompen, waardoor de vacuüm hefsystemen erg zuinig zijn en geen herrie maken bij stilstand.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

vacuüm hefsysteem

vacuüm heffer

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van vacuüm hefsystemen? Wij kijken graag met u naar de best passende oplossingen voor uw bedrijf. Naast onze standaard oplossingen bieden wij ook maatwerk. Onze vakkundige medewerkers staan altijd klaar voor vragen of advies. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om te kijken wat een vacuüm hefsysteem voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

Downloads

Brochure Rol Handling PDF

Brochure As Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op