Aan de slag met een perfecte rollenheffer

Bent u voor de rollenhandling binnen uw bedrijf op zoek naar een geschikt tilproduct? Dan bent u bij Roosen BPL Handling aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere producten in ons assortiment voor u klaarstaan, waar u direct mee aan de slag kunt. U heeft hierbij de keuze uit een rollenheffer met standaard afmetingen, maar we kunnen ook een machine voor het tillen van rollen helemaal op maat voor u maken. Meer weten over de mogelijkheden die wij voor u klaar hebben staan? Neem dan even contact met ons op, of kom een keer langs in onze showroom.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

rollenheffer

heffer voor rollen

De beste producten voor het tillen van rollen

U heeft bij het tillen van rollen een goed product nodig, dat deze rollen goed kan verplaatsen voor u. We hebben het dan niet alleen maar over rollenhandling waarbij het apparaat het gewicht van de rollen aankan, maar ook waarbij de rollen stevig worden vastgehouden bij het verplaatsen. Als dit namelijk niet het geval is, dan zult u merken dat de rollen kunnen gaan schuiven of zelfs vallen, wat schade en een onveilige situatie als gevolg heeft. Het tillen van rollen is met een product van Roosen BPL Handling een peulenschil. Elk van onze producten is op al uw wensen afgestemd.

 

Neem contact op

De beste rollenheffer voor uw bedrijf

Bent u benieuwd naar onze producten en wilt u hier graag een keer kennis mee maken? Maak dan vandaag nog een afspraak om in onze showroom onze rollenheffers te komen bekijken. Sterker nog, u kunt ze niet alleen bekijken, maar er ook zelf mee aan de slag gaan om te bekijken hoe de heffer zijn werk doet. Uiteraard is het dan ook mogelijk om onze vele andere producten voor het heffen van zware materialen eens uit te proberen. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen, of ons u grondig te laten adviseren.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

tilhulp rollen

Downloads

Brochure Rol Handling PDF

Brochure As Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op