Waarom een palletkeerder?

Er zijn meerdere redenen waarom bedrijven pallets wisselen en of producten (om)keren. Bijvoorbeeld het vervangen van beschadigde pallets, specifieke hygiënevoorschriften ( food- en pharma ), het leveren op klantspecifieke pallets, export/import pallets met verschillende afmetingen, het overstapelen op nieuwe pallets na beschadiging of het omkeren van producten. Dit kan handmatig echter de inzet van een palletkeerder is ergonomisch, veilig, hygiënisch, productiviteit verhogend en kostenbesparend. De juiste oplossing! We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Op zoek naar een goede palletkeerder?

Roosen BPL biedt u een assortiment aan palletkeerders die ingezet kunnen worden voor verschillende toepassingen op gebied van productie, opslag en distributie. Van standaard tot klant specifieke oplossingen, wij gaan géén uitdaging uit de weg. Onze palletkeerders helpen u uw werk flexibeler en optimaler uit te voeren, het verlies van pallets of producten te minimaliseren en veiliger te werken. Roosen BPL helpt u dankzij jarenlange ervaring met advies op maat.

 

Neem contact op

Kom langs in de showroom van Roosen BPL

Voor het wisselen van pallets of het keren van producten heeft u een robuuste en veilige oplossing nodig. Roosen BPL biedt u deze in de vorm van de palletkeerder en nodigt u daarom graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Ervaar zelf het bediengemak, de veilige opbouw en het ergonomisch ontwerp van onze palletkeerders. Meer weten over de mogelijkheden die Roosen BPL u kan bieden, neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Neem contact op

Downloads

Leaflet 180 degree Inverter PDF

Leaflet 90 degree Tipper PDF

Company presentation PDF

Leaflet Special Balancers PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op