Waarom een 90º kantelaar?

Een 90° kantelaar kan op grote schaal worden gebruikt in verschillende industriële processen.
Bijvoorbeeld voor het kantelen van producten zoals rollen (folie, papier, etc), dozen, (steen)pakketten, voedingsmiddelen, vaten, kasten of overige producten.
U vereenvoudigt het proces van het draaien van goederen met dure vorkheftrucks en beschermt uw werknemers tegen letsel en onveilige situaties op de werkplek.

 

Neem contact op

palletkantelaar

kantelaar voor pallets

Op zoek naar een goede 90º kantelaar?

De Roosen BPL kantelaars worden gebruikt om producten zoals bijvoorbeeld (papier)rollen van een rechtopstaande, verticale positie (de gebruikelijke opslagpositie in het magazijn) in een horizontale positie te draaien (positie voor het laden van machines) – en omgekeerd.
Het beladen en lossen van de kantelaar kan éénvoudig door middel van een handpalletwagen of heftruck. De kantelaar hoeft alleen maar op de grond/vloer te wordt bevestigd/geplaatst en te worden aangesloten op het stroomnetwerk.

 

Neem contact op

Kom langs in de showroom van RoosenBPL

Onze kantelaars zijn een uitstekend, veilig alternatief voor een potentieel gevaarlijke en arbeidsintensieve operaties. We bieden kantelaars in standaard uitvoeringen maar ook in custom made oplossingen; aanpasbaar aan uw specifieke productafmetingen, gewichten en werkplek.
Met de aanschaf van een Roosen BPL kantelaar bespaart u niet alleen tijd, maar werkt u bovendien ergonomisch én veilig.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte voor een hoogwaardige Roosen BPL kantelaar!

 

Neem contact op

tilhulp kantelaar

Downloads

Leaflet 180 degree Inverter PDF

Leaflet 90 degree Tipper PDF

Company presentation PDF

Leaflet Special Balancers PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op