Aan de slag met de beste palletkantelaars

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u een perfecte palletkantelaar kan leveren? Een bedrijf waar al jarenlang wordt gewerkt aan het maken van de beste producten die er op dit gebied te krijgen zijn? Dan bent u van harte welkom bij Roosen BPL Handling. We hebben namelijk al ruim 30 jaar ervaring met het maken van de beste producten voor de handling van goederen. We hebben het dan bijvoorbeeld over palletkantelaars waarbij u er op kunt rekenen dat deze uw pallets met de grootste zorg behandelen. U kunt een standaard maat bij ons kopen, maar het is ook mogelijk om een kantelaar van pallets te kopen die helemaal voor u op maat wordt gemaakt.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

palletkantelaar

kantelaar voor pallets

Kantelaar van pallets van Roosen BPL Handling

Bij Roosen hebben we veel ervaring met het maken van de beste producten op het gebied van de handling van zware materialen. Met een palletkantelaar van Roosen BPL Handling haalt u een product in huis dat helemaal op uw wensen is afgestemd. Palletkantelaars worden gebruikt om onder de lading pallets te wisselen, waarbij het niet nodig is dat deze overgepakt worden. Deze kantelaar van pallets kan met een handpallettruck of een heftruck geladen worden. Het is een product dat niet alleen heel handig, maar vooral ook heel veilig is.

Neem contact op

Meer weten over onze palletkantelaars?

We vertellen u graag meer over onze palletkantelaar. Als u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om een keer langs te komen in onze showroom om hier onze kantelaar van pallets, maar ook onze andere producten, een keer in actie te zien. U zult dan zelf kunnen proberen hoe comfortabel onze palletkantelaars werken en dus ook gelijk zien hoe veilig onze producten zijn. Uiteraard voldoen deze aan alle veiligheidseisen die hier maar aan gesteld kunnen worden.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

Neem contact op

tilhulp kantelaar

Downloads

Leaflet 180 degree Inverter PDF

Leaflet 90 degree Tipper PDF

Company presentation PDF

Leaflet Special Balancers PDF

Foto's

Films

Contact

Gratis Online Demo

Benieuwd naar wat Roosen BPL kan betekenen voor uw bedrijf?