Een industrial manipulator van Roosen BPL Handling

Heeft u een bedrijf waarin u regelmatig zware materialen moet tillen of verplaatsen? Dan biedt een industrial manipulator van Roosen BPL de oplossing! Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Roosen BPL hoogwaardige handlingsystemen waardoor u de werkprocessen in uw bedrijf een stuk efficiënter en gemakkelijker kan inrichten. Naast ons uitgebreide assortiment aan standaard industrial manipulatoren, bieden wij ook de optie tot maatwerk van manipulatoren. Wij informeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk!

Neem contact op

manipulator

manipulatoren

Wanneer gebruik je manipulatoren?

Onze industrial manipulatoren hebben als doel om de menselijke hand te vervangen. Ze ondersteunen medewerkers bij het gehele proces van tillen, liften, handlen en manipuleren van (zware) producten. Een manipulator pakt een product vast, lift het én kan het manipuleren naar wens van de medewerker. Hierna kan het product op een eenvoudige en lichte manier door de medewerker worden verplaatst dankzij de kniparmen constructie. Als het product op de juiste locatie is, kan het worden losgelaten. Dankzij deze efficiënte en veilige manier van werken met een manipulator worden uw medewerkers ontlast tijdens het werkproces en daarmee is de manipulator een aanvulling voor uw bedrijf.

 

Neem contact op

De voordelen van een manipulator

Het grootste voordeel van een industrial manipulator is dat het erg ontlastend is voor de medewerkers. Op de lange termijn kan een manipulator positieve effecten hebben voor zowel de medewerkers als voor uw bedrijf. Hierbij kan gedacht worden aan vermindering van ziekte, het voldoen aan de ARBO wetgeving, een verhoogd werkplezier en een langere inzetbaarheid van medewerkers. Daarnaast verhogen manipulatoren de productiviteit en hetzelfde werk kan nu door één medewerker worden uitgevoerd. Het werken met een manipulator is erg veilig voor zowel de medewerkers als de producten, want deze blijven altijd heel. Dit zorgt voor vermindering van uitval en de daarbij behorende kosten.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

industrial manipulator

manipulator hefsysteem

Onze manipulatoren

Bij Roosen BPL is er een groot aanbod aan industrial manipulatoren waarmee diverse producten kunnen worden getild zoals pallets, assen, dozen, platen, rollen, accu’s en kisten. Het assortiment manipulatoren bestaat uit master balancers, flexi balancers, pallet kantelaars en XY systemen. Naast ons assortiment manipulatoren bieden wij ook maatwerk om uw specifieke wensen op te lossen.

Wilt u meer weten over wat Roosen BPL kan betekenen voor uw bedrijf op het gebied van manipulatoren? Onze vakkundige medewerkers staan altijd voor u klaar voor vragen en advies. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom om onze apparaten te zien werken én er zelf mee aan de slag te gaan. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of demo om te kijken wat manipulatoren voor uw bedrijf kunnen betekenen!

 

Neem contact op

Downloads

Brochure Rol Handling PDF

Brochure As Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op