Zoekt u een kantelaar voor uw bedrijf?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een kantelaar? Een betrouwbare kantelaar die u bij uw specifieke werkzaamheden kunt gebruiken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij BPL Handling. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring met design, ontwikkeling en levering van een groot aantal verschillende hefwerktuigen en toebehoren. We gaan met de bouw van kantelaars ook graag aan de slag voor u. Op deze website vindt u hier zeer uitgebreide informatie over.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

kantelaar

kantelaar tilhulp

Kantelaars op maat

Een goede kantelaar is eigenlijk onmisbaar als u gebruik maakt van een vorkheftruck. Dit is namelijk een voorzetapparaat voor een heftruck, waarmee het mogelijk is om het vorkenbord 360 graden te draaien. U kunt een van deze vorkenborden uit ons assortiment bestellen, maar we kunnen ook een vorkenbord voor u helemaal op maat maken. Neem hiervoor gewoon even contact over op met ons, zodat wij al uw wensen op dit gebied eens met u door kunnen nemen. De beste kantelaars voor uw specifieke situatie? Wij geven graag passend advies!

 

Neem contact op

Meer weten over onze kantelaars?

Wanneer u meer wil weten over onze kantelaars en andere producten, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U bent normaliter ook altijd welkom om een keer in onze showroom te komen kijken welke kantelaars wij hier allemaal voor u klaar hebben staan. We nemen dan uw wensen met u door en bekijken wat de beste oplossing op maat is. Deze maken wij dan voor u, zodat u hier snel mee aan de slag kunt gaan. We hopen snel van u te horen en u te kunnen verwelkomen bij ons wereldwijde bestand aan trouwe klanten. U kunt via onze website eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor een kantelaar. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een gedetailleerde prijsopgave toe.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

kantelaars materialen

Downloads

Brochure Special Tilhulpen PDF

Brochure Tilhulp PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Foto's

Films

Contact

Gratis Online Demo

Benieuwd naar wat Roosen BPL kan betekenen voor uw bedrijf?