Zoekt u een kantelaar voor uw bedrijf?

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een kantelaar? Een betrouwbare kantelaar die u bij uw specifieke werkzaamheden kunt gebruiken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij BPL Handling. Wij hebben meer dan dertig jaar ervaring met design, ontwikkeling en levering van een groot aantal verschillende hefwerktuigen en toebehoren. We gaan met de bouw van kantelaars ook graag aan de slag voor u. Op deze website vindt u hier zeer uitgebreide informatie over.

 

Neem contact op

Benieuwd naar de beste oplossing voor uw vraagstuk?

Voor de beste producten op het gebied van de handling van zware materialen raden wij u aan om het aanbod kantelaars bij Roosen BPL Handling te bekijken. Wij hebben namelijk een ruim assortiment met producten die er helemaal op zijn gemaakt om u het werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit, zijn comfortabel te besturen en voldoen aan alle geldende veiligheidseisen. Wanneer producten lastig te tillen zijn door de vorm en het gebruikte materiaal, hebben wij de beste kantelaars in huis om ervoor te zorgen dat u en uw mensen hier veilig mee aan de slag kunnen gaan.

We informeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk over het tillen en kantelen van producten.

 

Neem contact op

Meer weten over onze kantelaars?

Wanneer u meer wil weten over onze kantelaars en andere producten, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. U bent normaliter ook altijd welkom om een keer in onze showroom te komen kijken welke kantelaars wij hier allemaal voor u klaar hebben staan. We nemen dan uw wensen met u door en bekijken wat de beste oplossing op maat is. Deze maken wij dan voor u, zodat u hier snel mee aan de slag kunt gaan. We hopen snel van u te horen en u te kunnen verwelkomen bij ons wereldwijde bestand aan trouwe klanten. U kunt via onze website eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aanvragen voor een kantelaar. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een gedetailleerde prijsopgave toe.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

Downloads

Brochure Special Tilhulpen PDF

Brochure Tilhulp PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op