Tilhulp nodig? Onze hefsystemen bieden de oplossing

Bent u op zoek naar een hefsysteem voor het heffen van zware materialen? Er zijn verschillende tilhulpmiddelen die u kunnen helpen met het tillen van zware materialen tijdens uw werk. De drie tiltechnieken met bijpassende tilhulpmiddelen die Roosen BPL aanbiedt zijn; heffen, 90 graden kantelen en 180 graden roteren. We zoomen in op één specifieke tiltechniek, namelijk heffen door middel van onze hefsystemen. Of u nu een haak, klem of vacuüm tilhulp nodig heeft, er is altijd een passend hefsysteem voor het heffen van uw zware materialen. Hieronder lichten we onze verschillende hefsystemen toe.

Neem contact op

hijshulpmiddelen

Easy-up tilhulp

Hijssysteem EASY-UP

De EASY-UP is misschien wel de meest eenvoudige tilhulp. Aan de EASY-UP zit een haak, waarmee diverse producten getild kunnen worden. Door aan de haak een strop, klem of magneet vast te maken, kunnen er verschillende tiltechnieken gebruikt worden. Het hefsysteem heeft een hoge hijs- en daalsnelheid en knikarmen voor gemakkelijk en licht bewegen. Zo kan de EASY-UP voor allerlei branches een handige oplossing bieden. De machine is uitgerust met de gebruiksvriendelijke éénhandbediening, zodat uw werknemers het hefsysteem gemakkelijk kunnen bedienen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Bekijk de EASY-UP

Hijssysteem EASY-SHEET 

Bent u op zoek naar een hefsysteem die het verplaatsen van vlakke platen makkelijker maakt? Dan is de EASY-SHEET het systeem voor u. Door zijn vacuüm lastopname is dit hefsysteem ideaal voor het tillen van plaatmateriaal. Naast tillen, kan de EASY-SHEET de platen ook 90 graden kantelen. Zo is het makkelijk om de plaat ergens op te plaatsen. De EASY-SHEET is geschikt voor platen van verschillende materialen. Zo wordt hij regelmatig ingezet in metaalbedrijven, keuken- en meubelbedrijven (hout) en bedrijven voor panelen (kunststof, zonnepanelen, glas). Er zit op de EASY-SHEET een bedienstuur dat het makkelijker maakt om grote platen eenvoudig te sturen of draaien.

Bekijk de EASY-SHEET

Easy-shaft tilhulp

Hijssysteem EASY-SHAFT

Een ander hefsysteem, die een uitkomst kan bieden bij het heffen en verplaatsen van producten, is de EASY-SHAFT. Dit is een hefsysteem speciaal ontwikkeld voor het oppakken van assen, met name helemaal aan het uiteinde. Het hefsysteem werkt met een klemopname. De EASY-SHAFT wordt vooral gebruikt door bedrijven die werken met papier, verpakkingen of levensmiddelen. Dit hefsysteem is door zijn ergo-bediening gebruiksvriendelijk voor iedere medewerker, waardoor hij net zo flexibel is als de EASY-UP.

Bekijk de EASY-SHAFT

Wat zijn de voordelen van een hefsysteem?

De hefsystemen van Roosen BPL zijn veilig en betrouwbaar en zeer ontlastend voor uw werknemers. Dit kan zorgen voor minder ziekteverzuim en juist voor een stijging in productiviteit. Onze hefsystemen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en volledig ontworpen en geproduceerd in Nederland. De verschillende hefsystemen hebben een hoge hijs- en daalsnelheid en zijn ze eenvoudig te positioneren. Zo kunt u gemakkelijk zelf aan de slag. Het is daarnaast prijstechnisch een interessante oplossing voor uw tilwerk. De hefsystemen werken namelijk op 6 bar luchtdruk, waardoor er geen elektra nodig is. In stand-by modus is er zelfs geen luchtverbruik. De EASY-UP, EASY-SHEET en EASY-SHAFT worden geleverd met montagematerialen, waardoor ze eenvoudig zelf te monteren zijn. Zo kunt u snel gebruik maken van uw nieuwe tilhulp!

Toch liever een andere tiltechniek?

Naast onze hefsystemen kunt u ook kiezen voor een andere tiltechniek met bijpassende tilhulp. Zoekt u een tilhulp die speciaal gemaakt is om zware producten 90 graden te kantelen, zoals de EASY-ROLL of de EASY-TIPPER of hebben uw werknemers meer aan een tilhulp die 180 graden roteert? Dan is de EASY-INVERTER wellicht een goede match. Voor iedere klus biedt Roosen BPL een bijpassende tilhulp.

U bent van harte welkom in onze showroom om onze apparaten te zien werken én er zelf mee aan de slag te gaan. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag door het geven van advies en het beantwoorden van al uw vragen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

Neem contact op

Downloads

Brochure Rol Handling PDF

Brochure As Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Neem snel contact op