De beste producten voor het optillen van assen

Bent u op zoek naar een goed product voor het optillen van assen? Dan bent u bij Roosen BPL Handling aan het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere oplossingen klaarstaan om ashandling op betrouwbare en veilige wijze uit te voeren. Met onze asheffer kunt u assen van alle mogelijke formaten en gewichten optillen. Uiteraard hebben we in ons assortiment ook andere producten om zware materialen mee op te tillen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen en al uw vragen over onze producten aan ons stellen.

We infomeren u graag over de beste oplossing voor uw vraagstuk:

Neem contact op

ashandling

as handling

Zekerheid op het gebied van ashandling

Het optillen van assen is geen eenvoudig karwei. Assen zijn over het algemeen zeer zwaar en hebben ook niet het meest eenvoudige formaat om zomaar op te tillen. Vandaar ook dat wij hier een apparaat voor hebben ontwikkeld waarmee dit optillen wel helemaal zonder problemen gaat. Met onze oplossingen is het mogelijk om assen nauwkeurig te verslepen, optillen of kantelen. We gebruiken hierbij een starre balancer, waardoor het ook mogelijk is om uw assen buiten hun zwaartepunt op te nemen. U kunt op onze website een video zien waar meerdere handlingen van onze machine op zien zijn.

 

Neem contact op

Eenvoudig optillen van assen

Met onze machines wordt het optillen van assen een eenvoudig karwei dat snel uitgevoerd kan worden. We raden u dan ook aan om eens in ons assortiment te komen kijken wat er op dit gebied allemaal mogelijk is. U kunt natuurlijk ook altijd een keer langskomen in onze showroom, waar we alle producten uit ons assortiment graag in werking aan u laten zien. U kunt er dan ook voor kiezen om bijvoorbeeld onze ashandler eens een keer zelf te proberen. U zult dan zelf zien hoe eenvoudig en veilig deze te bedienen is. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om te zien wat een juiste tilhulp voor u kan betekenen!

 

Neem contact op

tilhulp assen

Downloads

Brochure As Handling PDF

Brochure Rol Handling PDF

Bedrijfspresentatie PDF

Brochure Special Tilhulpen PDF

Foto's

Films

Contact

Snel contact NL

Neem snel contact op